miercuri, 14 iulie 2010

Flacara sperantei nu se poate stinge asa !




Asculta mai multe audio Divertisment

Adio , Madalina

Pamantul este astazi
Mai trist si mai sarac
Ma poarta pasii-aiurea
Si nu stiu ce sa fac .

Nu pot sa cred ca fata
Cu parul cel de foc
S-a stins intr-o ispita
Lipsita de noroc .

As vrea sa cred ca totul
E doar o gluma proasta
Noi te iubim din suflet
Esti Madalina noastra !

In valurile vietii
Iubirea-ti este crez
Plecarea e absurda
Si nu-i gasesc vreun sens .

La ce e buna jertfa
Cand pruncul va-ntreba
Unde e-a lui maicuta
Sa-i stea alaturea ?

N-ai mai avut putere
Sa fii tu Madalina
Pe scena vietii tale
Ai stins nedrept lumina .

Pustiu avem in suflet
Si-am impietrit in noi .
Mai punem o durere
Peste atatea ploi .

Cand noi uitam de arta
Si de frumosul cant
Artistii de valoare
Devin incet pamant .

Suntem acum mai singuri
Mult mai saraci si tristi
Cum poti pleca din lume
Cand tu in noi existi ?

As vrea sa cred ca-n lume
Nu a murit speranta
Si cu credinta-n suflet
Ne este draga viata

Adio , Madalina
Iti spun banal si sec .
In viata multe lucruri
Eu nu le inteleg .

Acum la incheiere
Doar amintiri raman .
Semneaza cu tristete
Un suflet de roman .





Nu putem fi de acord cu tine ca viata nu mai merita traita ! Nu se poate pierde intr-atat pofta de viata incat sa ne dorim moartea ! Viata este o provocare ! Este grea , chiar foarte grea uneori , si de aceea poate ca e frumoasa ! Pentru ca ne determina sa ne adunam toata energia sa putem razbate mai departe .E ca un joc de sah unde iscutimea mintii te poate scoate din impas ! Oricat ne-ar coplesi problemele , ramane intr-un colt al sufletului nostru ceva care se misca : speranta , mica si firava .Ea este picatura salvatoare care , ca intr-un miracol , poate creste .Flacara sperantei arde in noi si nu se poate stinge !
De ce sa luam in serios problemele vietii cand avem o alternativa la indemana : eschiva ! Fa-te imun la problemele vietii si vei putea merge mai departe !
Nu putem fi de acord cu tine Madalina ! Un artist trebuie sa-i binedispuna pe oameni ! Prin gestul pe care l-ai ales ne-ai dat o palma tuturor ! Ca nu am fost in stare sa te pretuim la adevarata ta valoare pentru ca sigur ai fi ramas intre noi daca am fi fost in stare sa ne pretuim artistii ! E clar ca buna ziua ca artistii nu sunt pe deplin apreciati si " valorificati " in tara noastra . Ei si ce-i cu asta ? Sa le fie de bine oamenilor care nu vor sa ma cunoasca sau pretuiasca pe mine ca artist ! Dar eu inainte de a fi artist care sa jinduiasca dupa aplauzele publicului sunt OM . Si viata ca om este suficient de interesanta chiar daca nu esti in lumina reflectoarelor ! Un om ar trebui sa se bucure in fiecare zi de faptul ca vede , se misca , simte , aude si miroase . Merg pe jos , cu bicicleta , mananc un mar sau o ciocolata , vad un film si ascult o muzica buna .E grozav sa fii om ! E grozav sa fii viu !
Madalina Manole a fost un artist si un om foarte sensibil .Ceva nu i-a mai placut si a recurs la gesturi extreme .Asa sunt toti din zodia racului .Verbul care-i caracterizeaza este " a simti " .
Si asa eram tristi si vai de noi ! Chiar nu trebuia Madalina sa ne spui ca "C'est la vie toujour parshivi " .Stiam asta cu totii ! Am luat atatea suturi in fund de la viata incat am ajuns sa ma minunez foarte tare de lucrurile normale . Sunt multe lucruri aiurea total care se intampla pe pamant ca intr-o " traditie fara sfarsit " .Hai sa-ti dau cateva exemple : nu inteleg de ce exista razboaie unde oamenii se ucid intre ei .De ce o tara oricat de saraca ar fi cheltuie enorm din resursele proprii pe armata si politie , institutii care nu ar fi trebuit sa exista daca omul ar fi fost bun . Imginati-va un pamant fara oameni in uniforme ! Razboaiele sunt absurde ! Asa cum este si viata daca ar trebui sa o judecam lucid ! Dar eu vreau sa traiesc chiar si pe un pamant cu razboaie si am sa incerc sa ignor toate mizeriile vietii .E adevarat ca atunci cand iti ajunge cutitul la os clachezi ! Vreau inca sa traiesc pe pamant ca sa-i fac pe oameni mai buni !Asa ar trebui sa spuna fiecare ! sa dea din bunatatea sufletului sau oamenilor din jurul lui .Si poate ca undeva intr-un colt de buze va inflori un zambet.Plapland si firav ca si speranta care palpaie ca o lumanare si nu ar trebui sa se stinga .Speranta inseamna viata ! Si viata ar trebui sa continue pe pamant ! Nu putem stinge lumina si sa ne culcam asa cum ai facut tu .Cui ar ramane ingerasii de copii care asteapta de la noi atatea lucruri zi de zi ! Noi suntem oameni mari , Madalina si ei sunt copii .Ar trebui sa ne comportam cu ei ca niste oameni mari nu sa ne suparam ca niste copii si sa ne strangem jucariile si sa plecam asa tam-nisam . Chiar nu trebuia Madalina sa ne faci sa plangem pentru ca noi te iubim chiar daca nu ti-am spus-o .Te iubim si ne esti draga !Iarta-ne ca nu am avut timp sa ti-o spunem mai des ! Iar acum e prea tarziu ! Ramanem cu noi si cu tristetea noastra . Noapte buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...