versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  marți, 2 august 2011

  Celor care vor sa ajunga mai repede langa Madalina


  Celor care vor sa ajunga mai repede langa Madalina le-am scris urmatoarele randuri :

  Un lucru este cert: trebuie  facuta o distinctie clara intre om si artist .Multi confunda omul cu artistul ceea ce este o eroare grava.Un scriitor de exemplu are o biografie dar si e bibliografie.Cea de-a doua este cea mai importanta. Ea este cea care da valenta locului său in ierarhia valorilor unei literaturi.Cand spunem Eminescu ar trebui sa ne gandim la Sara pe deal, Luceafarul sau Geniu pustiu nu la șprițurile pe care le servea la Bolta rece impreuna cu prietenul sau Creanga. Eminescu ,omul, este mort, îngropat la Bellu din iunie 1889.Cu Paunescu a fost o deruta completa.Multi huleau omul Paunescu ignorand complet pe scriitorul Paunescu.Pentru unii ce a scris nu a contat deloc in comparatie cu faptul ca ar fi fost un apropiat al sistemului comunist de atunci.
  La artistii-cantareti ar trebui ca discografia sa prevaleze biografia.Madalina Manole, la fel ca si Elvis sau Michael Jackson sunt importanti prin cantecele care au ramas in urma lor nu prin cate pahare de whisky  sau otrava au servit in timpul vietii.Artistii ca oameni sunt persoane ca noi toti.Cu plusuri si minusuri.Nimeni nu e perfect.
  Madalina Manole, omul , nu mai exista de pe 14 iulie 2010 dar traieste Madalina Manole artistul .Vocea ei va incanta zeci si zeci de generatii care vor veni. Ea, asemenea lui Eminescu si Elvis este nemuritoare.
  Nu cautati omul Madalina Manole si cu atat mai putin nu cautati sa mergeti la el inainte de termen.Cu siguranta, daca exista un rai ne vom vedea cu totii cand va fi sa fie.Parintele Cleopa de la Sihastrie obisnuia sa spuna credinciosilor sai care il vizitau la chilia sa .”Ne-om vedea cu totii in rai .” http://www.youtube.com/watch?v=mjcZ7GZ9tbE
  Madalina Manole ,artista, nu se afla in cimitir ci in clipurile si inregistrarile care au ramas in urma trecerii omului Madalina Manole prin viata.

  O Madalina vie doresc ca sa aveti
  In suflet fiecare,iubiti-o cand puteti!
  Cu vocea ei de aur ea zilnic lumineaza
  Aceasta deasa ceata si-aceasta trista viata.

  Nu cautati un suflet trecut in nemurire
  Sub lespedea de piatra ci-n versuri cristaline
  Cantate de un inger ca un copil duios,
  E vie Madalina prin cantecul frumos!

  A fost si va ramane o mare cantareata
  Nimic n-a luat cu dansa sub lespedea de piatra.
  Averea-i e aicea pe-acest pamant cu cruci.
  Asculta-i nemurirea pana ai sa te duci
  In locul cu verdeata , in locul tau din rai
  N-anticipa plecarea, e timpul sa mai stai !  2 comentarii:

  1. Frumos si aluziv mesaj! Sper sa inteleaga si cei carora le-a trecut prin minte sa mearga langa ea! Pot sa pun versurile tale in cartea fanilor? Ma refer la toate versurile dedicate Madalinei si fanilor ei...

   RăspundețiȘtergere