marți, 16 august 2011

Moldoveni,Neamt, 15 august 2011



Click aici

Pe 15 august 2011 am cantat la Sarbatoarea comunei Moldoveni din judetul Neamt. Am luat cu mine 3 fetite de la Cenaclul Spune Ceva: Roxana Irimia, Andreea Amolioaei, Alexandra Iliescu.Noi am cantat inaintea recitalului sustinut de Irina Loghin si Fuego .Piese cunoscute ca Gutuia(Colindul gutuii din geam),Eminescu(compozitie Ion Aldea Teodorovici) si Doi ochi caprui(Bambi) au fost cantate impreuna cu publicul.Totul a fost superb.
Primii artisti care au urcat pe scena au fost 17 copii dansatori chiar din comuna Moldoveni care sunt inscrisi la Clubul de dans Domi Dance. Alti artisti care au evoluat aseara:  Ramona Hobu ,Oana Cretu, Mihaela Balasca, Celina Gherghelas.
Aprecieri pozitive si pt localnicile Alexandra si Ioana Barjoveanu ,pt italienii Leonardo si Miguel cat si pt Daria Grigoras, fetita pregatita de prof.Gabriela Nechita de la palatul Copiilor din Iasi
Spectacolul a fost incheiat de Jimmy Dub intr-un recital incendiar.A urmat un foc de artifii care ne-a lasat pe toti cu gurile cascate.
Multumim mult primarului Marcel Barjoveanu si lui Bogdan Focsaneanu .Impresiile noastre sunt foarte, foarte bune. Felicitari si la mai mare !



tags : moldoveni neamt 15 august 2011 sarbatoarea comunei hram

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...