versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 15 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.


 • oferta cd-uri 2017

  miercuri, 19 aprilie 2017

  Oferta cd-uri 2017

  Incepand de pe 19 aprilie 2017 cd-urile mele(25 de albume) sunt disponibile la 2 lei bucata plus taxele postale. Oferta include seturile Kids Music , Dor Music, albumul Dora Minodora si Ziua Mamei 2017. Puteti alege albumele pe care le doriti consultand oferta de pe acest blog(click pe titlurile de mai sus).
  Oferta contine pozitivele, negativele si textele cantecelor (tiparite in format A4 dar si fisiere Word incluse pe un cd separat).
  Comenzile le puteti face via email ( teodormunteanu@gmail.com), SMS sau telefon la 0742770244.
  Coletul cu cdurile comandate vi-l pot trimite prin posta romana (15 lei ).
  Asadar cele 25 de albume scoase de mine pana la momentul de fata pot ajunge in portofoliul Dvs pt suma de 65 de lei in total. Bani pe care ii platiti la ghiseul postei romane cand ridicati coletul cu ramburs.
  Mare parte din cantece sunt productii personale iar negativele sunt facute de mine si de colaboratorii mei. Postarea lor pe net de catre persoane neautorizate este interzisa. Ele se pot folosi doar pt uz scolar si nu in scop comercial.
  Dupa achizitionarea acestui produs va puteti exprima parerea public pe acest grup, creat special in acest scop. 

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu